År 2017 firade The Boppers 40 år som Artistgrupp

Genom åren har bandet gjort otaliga Sommar spelningar och har slagit ett flertal publikrekord.   Bandet har varit och är en av de stora publikfavoriterna för bla folkparkspubliken då alla vet att de alltid levererar glädje och sann      Rock´n Roll.

Sommaren 2017 gjorde  därför The Boppers som en naturlig del i 40-års jubiléet en nostalgisk turné genom landet och spelade i folkparker, på klubbar, teatrar, TV och radio, samt gjorde krog show. Och då spelade låtarna som publiken älskat mest genom åren.

2018

Bandet fortsätter med att göra turné 2018 till glädje för sin stora publik. Bl.a. skall bandet spela i Madrid / Spanien under våren.

The Boppers

Med drygt två miljoner sålda skivor enbart i Skandinavien är Boppers en av de mest framgångsrika grupperna i sitt slag. De har samarbetat med artister som Chuck Berry, Suzie Catro, Jerry williams, Pugh Rogefeldt och Markoolio !! De har turnerat i Japan, Europa och Skandinavien. Arton album, 3000 livespelningar, minst 5 oljefat med hårfax, och de har fortfarande rötterna i Rock N roll & Doo Wop.

The Boppers bildades 1977. Efter TV-debuten i Jerry Williams show där de framförde Little Darling och At the Hop, fanns bandet på allas läppar. Debutalbumet Number One såldes i otroliga 420 000 exemplar! Sommaren 1979 gjorde bandet 123 folkparksjobb på tre månader, ibland med poliseskort och helikopter till hjälp...

- Efter 40 år på ständig turné är det fortfarande en höjdare att kliva upp på scenen och lira för en engagerad, stimmig och glad publik. Det är just det vi lever för: att lira LIVE!

The Boppers är legendariska med sin mix av rock'n roll, karisma och stämsång. Svenska folket har i snart fyrtio år rockat oavbrutet till deras musik., Idag är dom tajtare och mer samspelta än någonsin, men fortfarande med samma kärlek till musiken som när dom började. Detta är en av förklaringarna till deras långlivade popularitet. En annan förklaring är att dom helt enkelt är skickliga musiker med starka låtar och skön utstrålning. Storheten i The Boppers personliga variant av rock'n roll är dess rötter i tidig svart rock'n roll med utpräglad stämsång - så kallad Doo-wop.

Information och kontakt:

Mats Bokström

073-5765066

mats.bokstrom@act4you.se

Embed Block
Add an embed URL or code. Learn more
Boppers_40år_pict.jpg