Artistcentralen

Artistcentralen är ett företag som arbetar med underhållning och därav erbjuder marknaden ett utbud artister och orkestrar av högsta klass. Vi arbetar även som konsulter vid arrangemang och paketerar samt producerar innehåll och utförande. 

Vi vill alltid ge ert arrangemang en upplevelse utöver det vanliga och lägger därför stor energi på idéer och inspiration. Artistcentralen har både enskilda artister, band och orkesterkombinationer, samt helhetslösningar eller koncept på olika teman och producerar allt ifrån konserter och galor, till företags-arrangemang och centrumjippon.

 

 
 
Rätt underhållning, för rätt tillfälle, och till rätt pris. Allt utifrån dina förutsättningar och målsättningar.
— Artistcentralen
 

Mötesplatser

Det finns många sorters lokaler att tillgå, som restauranger, festvåningar, hotell, samlingssalar, båtar, tält mm. Vi hjälper till att finna det som passar er bäst.

För att skapa spännande miljöer arbetar vi tillsammans med duktiga scenografer och miljökreatörer. Dessa kan skapa de mest fantastiska stämningar i alla typer av lokaler. Vi kan skapa fascinerande miljöer i er egen lagerlokal eller matsal enligt olika tema eller bygga annorlunda dekor med utgångspunkt från era egna produkter. Från 5 till 1000-tals gäster. Den plats eller lokal, som passar bäst för det aktuella arrangemanget letar vi fram. Vi har tillgång till ett flertal lokaler i hela Sverige.

Event

Tillsammans med er hjälper vi till att finna det rätta konceptet för att nå era mål med ert arrangemang. Varje evenemang är för oss unikt och vi lägger stor vikt vid att anpassa förslag och idéer efter era önskemål, samtidigt som vi kan bidraga med en bred branschkännedom och en lång erfarenhet av upplevelsearrangemang. Vi erbjuder gärna en helhetslösning för att kunna garantera god kvalitet på alla ingående delar. Att ägna varje detalj stor omsorg är grunden för ett bra slutresultat.

Vi arbetar även gärna som partner till andra event- och kommunikationsbyråer och hjälper ofta våra uppdragsgivare med att leverera delar i en större eventproduktion. Vår styrka är ett unikt nätverk av kompetens inom alla områden och vår kreativitet.

Underhållning

Underhållning av hög kvalitet, bidrager till en minnesvärd upplevelse. Det kan vara allt från kända artister till mer lokala förmågor. Genom samarbete med väletablerade textförfattare och regissörer kan vi även specialproducera företagsanpassade program för jubileer, invigningar eller liknande.

Genom ett nära samarbete med Nordens största produktionsbolag kan vi nå de mest kända och etablerade artisterna, men vi har även god kännedom om lokala och regionala artister. Med ett brett kontaktnät kombinerat med mångårig erfarenhet skapar vi det program som passar bäst till just ert arrangemang. För att kunna garantera högsta kvalitet samarbetar vi med ledande leverantörer inom alla berörda områden